OM Å SKAPE DEN VIRKELIGE GODE OPPLEVELSE

Vi,  i Den Gode Opplevelse, har som mål å skape opplevelser som både beriker ditt intellekt og dine sanser. Veien dit kan variere mye fra person til person. Det som kan være en god opplevelse for én person, trenger ikke være det for en annen. Nettopp derfor legger vi vekt på å skreddersy din reise eller ditt arrangement, slik at den kan bli en god opplevelse for den enkelte deltaker.

 

Den Gode Opplevelse spesialsyr reiser for grupper. Det være seg for både privatpersoner, organisasjoner og bedrifter. Det kan f.eks. være salsgturer, teambuilding, incentives, turer med fokus på trening, storby og velvære. Fotballturer, samt skreddersydde turer for vin- og matklubber er også populære.

 

I Den Gode Opplevelse vil vi alltid strebe etter å tilby deg som reisende eller arrangør spesialsøm som fyller dine behov, og sammen med våre erfarne samarbeidspartnere vil vi alltid være med på å kvalitetssikre din reise eller arrangement.

Den Gode Opplevelse er medlem av Reisegarantifondet.

Aldri har vi hatt det bedre en på tur med Den Gode Opplevelse. Alt klaffet, være klaffet, treningen var helt perfekt tilpasset deltagerne. Det var en god mix av trening, opplevelser og det gode liv.

Kari

Oslo

Deilig å være på tur med likesinnede. Ikke for mye stress og mas, Opplevelser hånd i hånd med trening og god mat /drikke. Jeg er med neste gang.

 

Edith

Oslo

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now